Termeni si Conditii

1 – DISPOZITII GENERALE

Prin inregistrarea unei comenzi pe site-ul piesetractoare-utilajeagricole , clientul consemneaza acordul său cu prezenta conditiilor.

2 - PRODUSE

Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz preturile produselor afisate. Furnizorul nu poate fi considerat responsabil pentru utilizarea necorespunzatoare a produselor comandate.

3 – PRETURI

Preturile afisate sunt exprimate in RON. Plata produselor se face la preturile afisate in momentul comenzii d-voastra, cu exceptia eventualelor greseli.

4 – CONDITII DE PLATA

Plata comenzii se poate face prin Ramburs: - comanda este procesata imediat, iar contravaloarea comenzii se achita in momentul ridicarii coletului.

5 - LIVRAREA

Transportul produselor este CONTRACOST la comenzile sub 1499 RON, si devine GRATUIT la comenzile peste 1500 RON. Expediem coletele d-voastra prin Curier rapid. Timpul maxim de procesare a comenzilor este de 24-48 de ore. Durata maxima a transportului este de 3-4 zile lucratoare. Comanda se livreaza la adresa indicata de client. In cazul in care aceasta este gresita, clientul va suporta costul transportului dus-intors.

6 – LIMITELE RESPONSABILITATII

Furnizorul nu poate fi responsabil pentru neonorarea unei comenzi din cauza nefunctionarii serviciilor de transport, serviciilor financiar-bancare sau din cauza calamitatilor naturale. Alegerea si decizia de cumparare a unui produs fac obiectul responsabilitatii clientului. Alegerea unui produs gresit nu face obiectul unei despagubiri, rambursari sau tragerii la raspundere a furnizorului, exceptand cazurile de neconformitate cu comanda, de defecte de fabricatie sau in cazul restituirii produselor. Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru defectiunile determinate de nerespectarea conditiilor de utilizare.

7 – DREPTUL LA RESTITUIRE

Inainte de a restitui un produs, va rugam sa ne contactati prin e-mail contact@piesetractoare-utilejeagricole.ro sau la 0745.164.001, specificand numarul comenzii dvs. si motivele pentru care doriti sa restituiti produsele. Dupa primirea acceptului nostru, produsul trebuie restituit intact, in ambalajul original nedesfacut, cu toate accesoriile (instructiuni de utilizare, garantii, etc...). In caz contrar, se pierde dreptul la restituire si produsul va fi inapoiat clientului pe cheltuiala sa.

8 – CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Furnizorul se obliga sa nu divulge tertilor, sub nici o forma, datele personale ale clientilor sai.

9 – REZERVAREA DREPTULUI DE PROPRIETATE :

Produsele livrate raman in proprietatea furnizorului pana la achitarea lor integrala de catre cumparator.