Politica confidentialitate

Site-ul PieseTractor-UtilajeAgricole.ro , se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al confirmarii comenzilor al informarii clientilor cu privire la functionarea site-ului si a unor oferte speciale sau promotii.


PieseTractor-UtilajeAgricole.ro  va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe PieseTractor-UtilajeAgricole.ro  , privind evolutia si statusul comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. PieseTractor-UtilajeAgricole.ro  poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin Newsletter-ul site-ului si poate trimite cupoane cadou, felicitari sau alte mesaje. 


 PieseTractor-UtilajeAgricole.ro  poate sa colecteze si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiunea browser-ului de internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre PieseTractor-UtilajeAgricole.ro  pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic.


PieseTractor-UtilajeAgricole.ro  nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.


PieseTractor-UtilajeAgricole.ro  isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul site-ului PieseTractor-UtilajeAgricole.ro , precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati fost de acord sa le respectati.


Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la contact@piesetractor-utilajeagricole


Pentru informatii, sugestii sau reclamatii, va rugam sa ne contacati la 0745.164.001 sau la adresa de email : contact@piesetractor-utilajeagricole